Het Boerenbondsmuseum is weer open!

Nu het kabinet verdere versoepelingen mogelijk heeft gemaakt zijn we blij dat we eindelijk weer volledig open kunnen! En dat we iedereen weer kunnen ontvangen; nog wel met in achtneming van de geldende coronamaatregelen wat ondermeer betekent, dat bij binnenkomst iedereen wordt geregistreerd.

Vanaf 5 juni zijn al onze museumgebouwen weer te bezichten. Ook is het vanaf dan mogelijk, de vernieuwde grote zaal in gebruik te gaan nemen. ‘Hove Vogelsanck’, zoals deze ruimte vanaf dit seizoen heet, heeft afgelopen periode een forse metamorfose ondergaan. Zo is de grote zaal opgeknapt en voorzien van nieuwe verlichting en een andere routering. En ook zijn de toiletten flink onder handen genomen en verruimd. Dit alles met grote dank aan onze trouwe vrijwilligers, die ondanks de coronabeperkingen de handen flink uit de mouwen hebben gestoken om onze gasten zodra het weer kan, nog gastvrijer en beter te kunnen ontvangen.

De geplande themazondagen blijven voorlopig geannuleerd, maar de demonstraties en ambachten worden stapsgewijs weer opgestart. Speciaal voor onze jongste bezoekers draait vanaf komend weekend ook weer de ouderwetse draaimolen, die onlangs ook een opknapbeurt heeft ondergaan.

Onze openingstijden zijn voorlopig dinsdag tot en met zondag van 13u tot 17u. We hanteren de gebruikelijke tarieven voor zowel horeca als entree. De jaarkaarten van seizoen 2020 zijn dit jaar gewoon geldig.