Algemeen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Het Boerenbondsmuseum beschikt over voldoende parkeerplaatsen waar u gratis uw auto kunt parkeren.

Mag mijn hond mee naar het museum?

Nee, helaas is uw hond niet welkom in het museumgedeelte. Maar geen nood, wij kunnen op uw hond passen. Voor € 1,00 zorgen wij ervoor dat uw hond niets tekort komt. Uitzondering hierop zijn geleidehonden voor minder validen. Deze zijn wel toegestaan. Vergeet u deze niet aan te melden bij de balie?

Zijn er rolstoelen aanwezig?

Ja, voor mensen die slecht er been zijn, zijn er rolstoelen beschikbaar. Gebruik van de rolstoelen is kosteloos.

Is mijn Museum Jaarkaart (MJK) geldig?

Nee. Het Boerenbondsmuseum is niet aangesloten bij MJK.

Kunnen entreekaartjes online worden gekocht?

Nee, dat is niet mogelijk. Kaartjes en jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Boerenbondsmuseum.

Hoe staat het met de veiligheid in het museum?

Veiligheid staat bij het Boerenbondsmuseum hoog in het vaandel. Maar, houdt er rekening mee dat wij een museum zijn waar gewerkt wordt op een manier zoals dat rond 1900 gebruikelijk was. Ook met gereedschappen en machines uit die tijd. We vinden  het belangrijk dat beleven, voelen en ruiken belangrijk is bij het ervaren van oude gebruiken. We kiezen ervoor om op verantwoorde wijze alles voor onze bezoekers toegankelijk te houden. Dus geen onnodige hekken of glazen scheidingswanden. We vragen u daarom wel, onze collectie te respecteren en er niet met uw handen aan te komen als dat vermeld is. Komt u met kinderen? Dan rekenen we erop, dat u als ouders, opa of oma of begeleiders een oogje in het zeil houdt. Tijdens de speciale activiteiten voor kinderen begeleiden ervaren ambachtslieden of gidsen uw kinderen.

Wat gebeurt er met foto's die van mij worden gemaakt in of rond het Boerenbondsmuseum?

Het kan zijn dat u in het Boerenbondsmuseum tijdens een van de activiteiten gefotografeerd wordt. Deze foto's gebruiken we alleen voor onze eigen website, foldermateriaal of perspublicaties. Wij maken alleen foto's van activiteiten, niet specifiek van personen. Wilt u niet dat de foto gepubliceerd wordt, geeft dat dan aan bij de fotograaf. Heeft u zelf een leuke foto gemaakt die we voor promotie kunnen gebruiken of wilt u uw trouwfoto graag op onze website presenteren, mail de foto dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Overige vragen

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: (0492) 36 64 44.