Bezoek het Boerenbondsmuseum met een groep

Bent u van plan met meer dan 10 personen een bezoek te brengen aan het Boerenbondsmuseum? In welke groepssamenstelling u ons museum ook bezoekt, er is altijd passend arrangement beschikbaar of samen te stellen. Het Boerenbondsmuseum biedt ook allerlei mogelijkheden voor een originele familiedag of bedrijfsuitstapje. Ook is het een geschikte locatie voor een kleinschalig seminar, workshops of vergadersessie in een andere omgeving.

Koffietafels

Het Boerenbondsmuseum heeft voor groepen vanaf 10 personen verschillende mogelijkheden voor het gebruiken van een heerlijke Brabantse lunch:

 1. Koffietafel met broodjes + diverse broodsoorten, vlees, kaas, peperkoek, zoetwaren, koffie, thee en melk (€ 13,50)
 2. Koffietafel met broodjes + diverse broodsoorten, vlees, kaas, peperkoek, zoetwaren, koffie, thee en melk en een kroket (€ 14,50)
 3. Koffietafel met broodjes + diverse broodsoorten, vlees, kaas, peperkoek, zoetwaren, koffie, thee en melk, met zult, kaantjes en gebraden worst (€ 15,50)
 4. Soep, extra bij optie 1, 2 of 3 € 3,60 p.p.

foto: Geniet met uw gezelschap van een heerlijke Brabantse koffietafel bij uw bezoek aan het museum

Arrangement Dagje Gemert

Voor groepen > 10 personen is een volledig programma mogelijk, bestaande uit bijvoorbeeld koffie met gebak, een rondleiding, Brabantse koffietafel en een activiteit zoals bijvoorbeeld een huifkartocht, rondrit met De Goede Moordenaar, oud-Hollandse Spelen, beugelen of een busrit door het buitengebied van Gemert-Bakel. De dag wordt tot slot afgesloten met een consumptie. Dit arrangement is niet te boeken op zondag.

Een dagje Boerenbondmuseum kost € 30,00 per persoon (inclusief entree Boerenbondsmuseum):

 • Voormiddag: ontvangst met koffie en thee (2x), gebak en rondleiding
 • Lunch: koffietafel nummer 3
 • Namiddag, keuzemogelijkheid:
  1. Huifkartocht
  2. Beugelen
  3. Oudhollandse Spelen
  4. Jeu de Boules
  5. Rondrit met bus door het buitengebied van Gemert (ong. 50km.), inclusief gids
  6. Rondrit met tram De Goede Moordenaar (€ 50,00 p/dag extra)
 • Afsluiting: 1 consumptie per persoon.

Rondleiding

Groepen vanaf 10 personen kunnen een eigen rondleider voor een rondleiding reserveren. Kosten bedragen € 15,00 (voor een groep van max. 20 personen). Elke volgende gids € 10,00 (ook weer voor een groep van max. 20 personen)

Arrangement op maat

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen ook op maat gemaakte arrangementen worden samengesteld. Neem voor de uitgebreide mogelijkheden contact op met de beheerder van het Boerenbondsmuseum, Ria Peters-Konings. Zij is dagelijks van 9.00 – 18.00 telefonisch bereikbaar op (0492) 36 64 44. Of neem contact per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.