Bezoek het Boerenbondsmuseum met een groep

Bent u van plan met meer dan 10 personen een bezoek te brengen aan het Boerenbondsmuseum? In welke groepssamenstelling u ons museum ook bezoekt, er is altijd passend arrangement beschikbaar of samen te stellen.

Koffietafels

Het Boerenbondsmuseum heeft voor groepen > 10 personen verschillende mogelijkheden voor het gebruiken van een heerlijke, Boergondische, Brabantse lunch:

 1. Koffietafel met broodjes + diverse broodsoorten, vlees, kaas, peperkoek, zoetwaren, koffie, thee en melk (€ 12,00)
 2. Koffietafel met broodjes + diverse broodsoorten, vlees, kaas, peperkoek, zoetwaren, koffie, thee en melk en een kroket (€ 13,00)
 3. Koffietafel met broodjes + diverse broodsoorten, vlees, kaas, peperkoek, zoetwaren, koffie, thee en melk, met zult, kaantjes en gebraden worst (€ 14,00)
 4. Soep, extra bij optie 1, 2 of 3 € 3,30 p.p.

foto: Geniet met uw gezelschap van een heerlijke Brabantse koffietafel bij uw bezoek aan het museum

Arrangement Dagje Gemert

Voor groepen > 10 personen is een volledig programma mogelijk, bestaande uit bijvoorbeeld koffie met gebak, een rondleiding, Brabantse koffietafel en een activiteit zoals bijvoorbeeld een huifkartocht, rondrit met De Goede Moordenaar, oud-Hollandse Spelen, beugelen of een busrit door het buitengebied van Gemert-Bakel. De dag wordt tot slot afgesloten met een consumptie. Dit arrangement is niet te boeken op zondag.

Een dagje Boerenbondmuseum kost € 27,50 per persoon (inclusief entree Boerenbondsmuseum):

 • Voormiddag: ontvangst met koffie en thee (2x), gebak en rondleiding
 • Lunch: koffietafel nummer 3
 • Namiddag, keuzemogelijkheid:
  1. Huifkartocht
  2. Beugelen
  3. Oudhollandse Spelen
  4. Jeu de Boules
  5. Rondrit met bus door het buitengebied van Gemert (ong. 50km.), inclusief gids
  6. Rondrit met tram De Goede Moordenaar (€ 50,00 p/dag extra)
 • Afsluiting: 1 consumptie per persoon.

Rondleiding

Groepen > 10 personen kunnen een eigen rondleider voor een rondleiding reserveren. Kosten bedragen € 15,00 (voor een groep van max. 20 personen). Elke volgende gids € 10,00 (ook weer voor een groep van max. 20 personen)

Arrangement op maat

Voor groepen > 10 personen kunnen ook op maat gemaakte arrangementen worden samengesteld. Neem voor de uitgebreide mogelijkheden contact op met de beheerder van het Boerenbondsmuseum, Ria Peters-Konings. Zij is dagelijks van 9.00 – 18.00 telefonisch bereikbaar op (0492) 36 64 44. Of neem contact per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..