• De Markt in Gemert anno 1911 (ter hoogte van het huidige gemeentehuis en De Keizer)
  • De tram anno nu
  • Reclamebord De Goede Moordenaar - Stoomtram Helmond - 's Hertogenbosch
  • Centrum van Gemert anno 1910
  • De Locomotief van De Goede Moordenaar in vervlogen tijden

Winterpleinfestijn bij het Boerenbondsmuseum

Hét leukste winterevenement van Gemert-Bakel vindt dit jaar plaats van 14 december tot en met 5 januari 2020. Het Winterpleinfestijn bestaat sinds 2001 en wordt dit jaar voor de 8e keer bij het Boerenbondsmuseum georganiseerd. Het Winterpleinfestijn wordt georganiseerd samen met Stichting Winterpleinfestijn Gemert.

Op www.Winterpleinfestijn.nl vind je alle informatie over het evenement. Op deze pagina vindt u de openingstijden van het museum tijdens het Winterpleinfestijn. Tijdens het Winterpleinfestijn zijn niet alle gebouwen volledig te bezichtigen en/ of in bedrijf. Wilt het museum toch bezoeken? Dan graag hier rekening mee te houden.