Goede Moordenaar Huren

De tram is van oktober tot en met maart dagelijks te huur voor o.a. bruiloften, jubilea, feesten of andere gelegenheden. Van april tot en met september kunt u de tram in principe uitsluitend huren op maandag en zaterdag.

De Goede Moordenaar is te huur voor speciale gelegenheden, zoals jubilea, bruiloften, (personeels)feesten of andere gelegenheden. Voorwaarde daarvoor is wel, dat uw activiteit plaatsvindt in Gemert-Bakel. Indien u de Goede Moordenaar wenst te huren adviseren wij u tijdig contact op te nemen met het Boerenbondsmuseum om de tram te reserveren en de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven De Goede Moordenaar

  • Verenigingen en stichtingen uit Gemert-Bakel: EUR 50,00 per dagdeel;
  • Bruiloften, jubilea, feesten en andere vergelijkbare activiteiten: EUR 100,00 per dagdeel;
  • Bedrijfsuitjes, vriendengroepen, scholen, familie-uitstapjes, buurtverenigingen en andere vergelijkbare activiteiten: EUR 100,00 per dagdeel.

Wanneer u bij de boeking van de tram aangeeft, ook het Boerenbondsmuseum te willen bezoeken, dan geldt voor de laatste categorie een korting van EUR 50,00. Let op: de entree van het Boerenbondsmuseum zit niet in de prijs inbegrepen en dient aan de kassa van het museum te worden voldaan.

Neem voor de mogelijkheden telefonisch contact op met het Boerenbondsmuseum via (0492)36 64 44 of stuur een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.