Entreeprijzen

  • Kinderen tot en met 3 jaar: Gratis toegang
  • Kinderen van 4 tot en met 12 jaar: € 3,00
  • Vanaf 13 jaar: € 6,00

Entreekaarten zijn alleen aan de kassa van het museum verkrijgbaar. Het is niet mogelijk om vooraf kaarten (online of per e-mail) te kopen.


N.b. De Museumjaarkaart (MJK) en de Vriendenloterij VIP-kaart zijn niet geldig bij het Boerenbondsmuseum.

Jaarkaarten Boerenbondsmuseum

(geldig van 1 januari tot en met 31 december)

  • Kinderen tot en met 12 jaar: € 7,50
  • Vanaf 13 jaar: € 17,50

ANWB Ledenactie

Van 1 april tot en met 31 mei 2024 kunnen leden van ANWB via de website van ANWB entreetickets aanschaffen voor de reguliere entreeprijzen. Deze tickets kunnen worden ingewisseld tot en met 30 juni. Met het ANWB ticket heb je direct toegang tot Boerenbondsmuseum Gemert. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen. Daarnaast kunnen leden van ANWB na aankoop van het ticket een gratis kop koffie of thee met cake of snee krentenbrood (voor volwassenen, maximaal 2 per gezelschap) en ranja en een snoepzakje voor kinderen (maximaal 2 per gezelschap). Dit aanbod geldt alleen voor leden van ANWB die via de website van ANWB de entreetickets kopen.

Let op: ANWB tickets zijn niet geldig op 21 april, 20 mei (2e Pinksterdag) en 2 juni en 6 tot en met 8 juli. Neem op de dag van jouw bezoek de tickets geprint mee. Alleen geprinte tickets kunnen worden ingeleverd. 

Meer informatie en tickets klik hier.

Groepen

Voor informatie en prijzen over het bezoek met groepen (> 10 personen) klik hier.

Parkeren

Gratis

Honden

Vanwege de aanwezigheid van levende have in het Boerenbondsmuseum zijn honden niet toegestaan in het museum. Er is een kennel bij de entree van het museum waar u voor € 1,00 uw hond kunt onderbrengen. Uitzondering hierop vormen assistentie- en geleide honden. Zij zijn welkom in ons museum.