Schaatsen bij het Boerenbondsmuseum

Bij het Winterpleinfestijn komt de magie van schaatsen tot leven op de mooiste ijsbaan van de Peel. Dit jaarlijkse evenement brengt jong en oud samen in een nostalgisch aandoende omgeving om de vreugde van schaatsen te delen.

Het Boerenbondsmuseum vormt het perfecte decor voor deze betoverende ijsbaan. Wanneer de koude winterlucht zich vermengt met het geluid van schaatsen op het ijs, ontstaat er een sfeer van opwinding en gezelligheid. De ijsbaan is een ware blikvanger, omgeven door historische gebouwtjes en het karakteristieke dorpsplein die een nostalgische ambiance creëren.

Het is niet slechts een plek om te schaatsen; het is een reis terug in de tijd, verrijkt met de vreugde van winterse activiteiten. Naast schaatsen kunnen bezoekers genieten van traditionele lekkernijen, zoals warme chocolademelk en versgebakken pannenkoeken.

⚠️ Tijdens het Winterpleinfestijn zijn de gebouwen van het museum beperkt toegankelijk.

Passe-Partout en prijzen

Voor het Winterpleinfestijn zijn passe-partouts beschikbaar voor € 25,00. Met een passe-partout heb je onbeperkt toegang tot de schaatsbaan gedurende de openingstijden van het Winterpleinfestijn. De passe-partouts zijn alleen geldig tijdens het Winterpleinfestijn. Schaatshuur is niet in de prijs inbegrepen. Losse entree € 3,00, schaatshuur eveneens € 3,00.

Schaatsen tijdens het Winterpleinfestijn kan van 16 december tot en met 7 januari. Meer informatie www.winterpleinfestijn.nl