Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client36687/web59568/web/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49

Coronamaatregelen Boerenbondsmsueum

Coronamaatregelen Boerenbondsmuseum

Vanaf 1 juni 2020 opent het Boerenbondsmuseum de deuren weer. We zijn heel erg blij dat we jullie weer kunnen ontvangen in het museum! Achter de schermen wordt alles voorbereid om dit op een veilige en prettige manier te doen. Om daar met elkaar voor te zorgen, zijn een aantal richtlijnen opgesteld. Deze maatregelen gelden voor iedereen die het museum bezoekt.

Bezoek museum (vooraf)

1. Het Boerenbondsmuseum volgt de richtlijnen van RIVM en overheid. Maatregelen die door het Boerenbondsmuseum voor een veilig en verantwoord bezoek worden getroffen, worden aangepast aan deze richtlijnen in geval deze wijzigen.
  2. Alle bezoekers dienen hun bezoek vooraf telefonisch te reserveren. Dit geldt ook voor jaarkaarthouders en vrijwilligers die het museum komen bezoeken. Telefonisch reserveren kan via (0492) 36 64 44.
  3. Bij reservering wordt gevraagd of er sprake is van coronaklachten (klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts).
  4. In het algemeen geldt: bij twijfel of aanwezigheid van symptomen van een coronabesmetting blijf thuis!
  5. Wanneer de klachten of symptomen zich alsnog voordoen nàdat een reservering is geplaatst, dient dit aan het museum te worden gemeld. Ook dan geldt: blijf thuis! De reservering wordt geannuleerd en komt beschikbaar voor andere gasten die het museum willen bezoeken.

Tijdens het bezoek van het museum

1. Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst een geplastificeerde plattegrond van het museum met daarop een verplichte looproute en een overzicht van de maatregelen van het Boerenbondmuseum rondom het coronavirus. Deze verplichte looproute geldt voor iedereen. Met deze verplichte looproute willen we het kruisen van personen zoveel mogelijk beperken.
  2. De plattegrond dient bij het verlaten van het museum weer ingeleverd te worden zodat deze, na desinfectie, weer kan worden hergebruikt.
  3. Bij de entree is een afscheiding gemaakt zodat medewerkers en gasten van elkaar gescheiden blijven. Dit is ook het geval in het horecagedeelte, snoepwinkeltje en bij de pannenkoekenverkoop.
  4. Op diverse plekken in het museum zijn informatieborden geplaatst met daarop de maatregelen nogmaals vermeld.
  5. Op diverse plekken in het museum is ontsmettingsmiddel aanwezig.

Bezoek aan het horecagedeelte van het museum

1. In het binnen horecagedeelte mogen maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn.
  2. Bezoekers hangen hun jas over de stoel waar ze zitten.
  3. Zowel binnen als buiten zijn zitplekken gecreëerd met 1,5 meter afstand.
  4. Er zijn losse stoelen beschikbaar zodat huishoudens bij elkaar kunnen zitten.
  5. Bezoekers van het restaurant geven hun bestelling door aan de bar en halen deze zelf ook af. Er wordt niet aan tafels geserveerd.
  6. Bij vertrek van het horecagedeelte laten de bezoekers alles op tafel staan. De tafel wordt door een medewerker van het museum afgeruimd en schoongemaakt.
  7. Bezoekers die op het terras zitten plaatsen hun bestelling aan het buitenloket. Afrekenen kan na vertrek binnen in het restaurant.
  8. De in- en uitgang van het restaurant is volgens de looproute.