Circus in het Boerenbondsmuseum

Op zondag 14 juli a.s. hebben we voor jong en oud de spectaculaire Variëté-show Jacona op het programma staan. De jeugdige artiesten (leeftijd van 8-16 jaar) geven die middag een paar circusvoorstellingen, met o.a. koordansen, fietsen op eenwielers, ballopen, acrobatiek, jongleren, goochelen, steltenlopen, clowns, etc. Het gezelschap bestaat dit jaar 60 jaar en wij zijn dan ook blij dat ze in ons museum een paar optredens komen verzorgen. Ze zijn niet alleen in de regio bekend, maar hebben ook meegewerkt aan films van Ernst en Bobbie. Tussendoor wordt er gezellige muziek gespeeld door diverse accordeonisten. Dus komt het zien komt het zien!

Verder worden er in de ambachtsgebouwen weer verschillende demonstraties gegeven en zijn ook onze tentoonstellingen te bezichtigen. Breng ook eens een bezoek aan de akkers langs het karrenspoor. De velden en akkers van het Boerenbondsmuseum staan er weer prachtig bij. Diverse gewassen staan op dit moment volledig in bloei. Een wandeling langs deze velden en akkers naar de veldkapel van de Heilige Gerlachus is de moeite waard. Het museum is op 14 juli geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.