Openingstijden

Het Boerenbondsmuseum is gesloten op:

  • Tot en met 14 januari 2022 ivm Coronamaatregelen
  • 27 april (Koningsdag)
  • 29 augustus (ivm Volendam van het Zuiden alleen met vooraf gekochte kaarten te bezoeken)
  • 21 november (ivm Dorp van Sinterklaas)
  • 25 december (1e Kerstdag)
  • 1 januari (nieuwjaarsdag)

Voor groepen groter dan 10 personen is het mogelijk op alle dagen, behalve op zondag, (op maat gemaakte) arrangementen te boeken. Neem daarvoor altijd contact op met de beheerder van ons museum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via (0492) 36 64 44.

Openingstijden schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties gelden aangepaste openingstijden. In deze periodes is het museum geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Dorp van Sinterklaas

Op 18, 19, 20 en 21 november vindt Het dorp van Sinterklaas weer plaats in het Boerenbondsmuseum. Dit evenement is alleen met vooraf gekochte kaarten (e-tickets) te bezoeken. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en er worden géén kaarten bij de ingang verkocht. De jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn deze dagen niet geldig. Ook De Museumjaarkaart (MJK) is niet geldig. Voor meer informatie: https://www.hetdorpvansinterklaas.nl

Winterpleinfestijn

Van 10 december tot en met 2 januari kan er geschaatst worden tijdens het Winterpleinfestijn. Voor informatie en openingstijden zie www.winterpleinfestijn.nl. Let op: tijdens deze periode is het museum beperkt toegankelijk.